Aloe vera este miraculoasa planta care aduce numeroase beneficii organismului uman. Produsele nu se folosesc pe post de medicamente, ci ele ajuta la mentinerea tanara si sanatoasa a corpului. Produsele sunt: ingrijirea pielii, bauturi nutritive, suplimente alimentare, ingrijire personala, cosmetice.

joi, 24 ianuarie 2013

Despre compania Forever

Compania Forever Living Products, s-a infiintat in anul 1978 in statul Arizona, Statele Unite ale Americii. Pe parcursul acestor ani, compania a inregistrat o expansiune economica considerabila, actualmente fiind prezenta in 150 tari din intreaga lume, inclusiv Romania.
Pentru cei care nu cunosc limba engleza, forever living inseamna traind pentru totdeauna.


Logo-ul companiei

Forever Living Products detine 90% din piata mondiala a produselor pe baza de Aloe Vera pura. Compania are propriile plantatii de Aloe Vera, ca urmare toata productia este proprie, nu exista intermediari in acest sens.
In prezent, companie vinde 180 produse din categoriile care urmeaza:
1. Bauturi nutritive pe baza de Aloe Vera;
2. Suplimente alimentare;
3. Produse pentru controlul greutatii corporale;
4. Produse pentru ingrijirea tenului si corpului;
5. Produse pentru igiena si ingrijire corporala;
6. Gama de machiaj Sonya Colour Collection

Calitatea produselor este aspectul fundamental important al companiei, de aceea, compania FOREVER LIVING PRODUCTS detine urmatoarele certificate:
-Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe;
-sigla Kosher;
-Sigla Islamica
-certificarea Halal;

****Produsele nu sunt incercate pe animale!
 


Certificate companie FOREVER LIVING PRODUCTS sursa: https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=product_certifications



In acelasi timp, produsele sunt avizate de toate forurile competente, in fiecare tara in care exista.

Forever living products, nu foloseste distributia produselor prin magazine, singurul mod in care puteti sa cumparati produsele este  prin recomandare. De aceea, compania nu foloseste miliarde de dolari pentru campaniile de publicitate, ci lasa produsele sa-si faca singure publicitate prin calitatea lor.
O data ce ai folosit produsele, le vrei si le vrei in continuare.....Mai mult decat atat, pe langa faptul ca le folosesti si-ti mentii sanatatea, poti sa-ti creezi propria afacerea prin recomandarea acestora preietenilor si nu numai. Pentru aceasta, lucram in echipa pentru a te sustine si pe tine si a-ti arata modelul nostru de succes.

Important: daca nu esti multumit/a de produse, compania iti returneaza banii integral, chiar daca ai consumat produsul, nu ti se pun intrebari de niciun fel. Acest lucru nu poate insemna decat ca produsele sunt de calitate, altfel nu si-ar perminte sa faca acest  lucru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau a fost trimis, urmeaza sa fie acceptat de catre mine si postat pe site! iti multumesc pentru interes!